VINCENT SHEPPARD


 

Une table à manger blanche devant une cheminée.

Lloyd Loom omarmd door Vincent Sheppard

Vincent Sheppard, het iconische Belgische bedrijf, heeft een passie voor het traditionele Lloyd Loom-weefwerk, een techniek die het DNA van het merk bepaalt. Hun toewijding aan vakmanschap, traditie en kwaliteit komt duidelijk tot uiting in elk meubelstuk, waarin rotan door gespecialiseerde ambachtslieden in Indonesië wordt getransformeerd met behulp van buig- en weeftechnieken die de tand des tijds hebben doorstaan.

Duurzaamheid en comfort van het hoogste niveau

Vincent Sheppard ontwerpt meubels voor binnen en buiten die garant staan voor een uitzonderlijk zitcomfort en het gebruik van duurzame materialen, zoals Lloyd Loom en aluminium. Elke creatie is het bewijs van de constante innoverende aanpak van het merk en biedt design dat het leven van de eigenaar verrijkt.

Een tijdloos design voor uw interieur

Het binnenhuismeubilair van Vincent Sheppard vormt het kloppende hart van de woning, waar gemak en een hoogwaardige stijl elkaar ontmoeten. Het merk staat bekend om meubels die de trends overstijgen en een verrijkende woonervaring bieden, in collecties die puur vakmanschap uitstralen.

DE VINCENT SHEPPARD ICONEN

Une salle à manger avec une table et des chaises.

De Avril stoel met Lloyd Loom-weefsel en stalen onderstel is een van de toonaangevende modellen van het merk. Het design is klassiek en contrasteert tegelijkertijd met het weefwerk en het metalen frame. De stoel heeft een hoge rugleuning voor een optimale steun.

De Avril eetkamerstoel is beschikbaar in een brede waaier aan kleuren. 

Une table et des chaises en bois dans une pièce dotée de grandes fenêtres.

De Titus stoel heeft een verfijnd retro design. Het eikenhout en cannage worden harmonieus met elkaar gecombineerd.

De Titus collectie bestaat uit stoelen, lage fauteuils en hoge krukken in naturel of zwart gekleurd eikenhout.

Une chaise longue et un pouf devant un mur de pierre.

In de Cocoon Kodo fauteuil is het heerlijk zitten met de hoge rugleuning en afgeronde vormen. Een waar plezier om in te ontspannen. Samen met de sofa en de koffie-/bijzettafels uit dezelfde collectie creëren ze een uiterst comfortabele loungeruimte. 

De Kodo collectie is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. 

Vincent Sheppard x Quatuor Design, een verhaal van karakter

Een unieke samenwerking

De samenwerking tussen Vincent Sheppard en Quatuor Design is een ode aan het unieke karakter en de geschiedenis van het merk. Samen bieden ze een service op maat, afgestemd op de specifieke behoeften van elke klant, en presenteren ze handgemaakte creaties die kwalitatief vakmanschap weerspiegelen, zowel voor binnen als voor buiten.

Vakmanschap over generaties heen

De vakmensen van Vincent Sheppard werken met materialen die zijn gecertificeerd door de Forest Stewardship Council, zodat elk meubelstuk niet alleen mooi is, maar ook verantwoord. Het merk is een erkende specialist, niet alleen in België maar ook in Indonesië, waar de knowhow van generatie op generatie wordt doorgegeven.

Ontdek de wereld van Vincent Sheppard

We nodigen u uit om u onder te dompelen in de wereld van Vincent Sheppard, waar elk meubelstuk een verhaal vertelt, elk ontwerp een belofte van kwaliteit is en elke collectie getuigt van de focus op comfort, innovatie en welzijn van het merk.

Kom gerust langs in onze showroom om inspiratie op te doen of vraag ons team om een offerte op maat.

Een offerte aanvragen →

Une chaise et une table dans une pièce au mur rose, dotée d'un curseur principal.