FERM LIVING


 

fermliving inspi 1

‘Hygge’ en functioneel design

Gedreven door de passie voor authentiek en functioneel design, wil Ferm Living producten creëren die u helpen om de tegenstellingen van het leven in evenwicht te brengen, om beter te leven.

Zachte vormen, rijke texturen en diepe kleuren, altijd met een onverwachte toets weerspiegelen de bijzondere en Scandinavische stijl van het merk dat het embleem is geworden van de ‘hygge’ lifestyle.

Het Deense designbedrijf ontwerpt collecties meubelen, decoratie-accessoires en verlichting, zodat u een omgeving kunt creëren waarin u zich goed voelt. 

Heel de collectie ontdekken →

DE FERM LIVING ICONEN

fermliving icone 1

De lage fauteuil Desert van Ferm Living is bekroond met een Design Award. Zijn stof kan worden verwisseld en is gemaakt van gerecycleerde plastic flessen. Hij is een uitnodiging om te ontspannen, om te genieten van het nu.

fermliving icone 2

Als loungestoel, standaard of hoge stoel, onderscheidt de Herman collectie zich door zijn gewelfde rugleuning in eikenhout of notelaar. Natuurlijk geolied of gelakt voor wat kleur, met een design dat hem uniek en tijdloos maakt.

fermliving icone 3

Symbool van ‘green living’, de plant box van Ferm Living is een icoon van het merk. Oorspronkelijk bedoeld om planten in te zetten, zowel binnen als buiten, kan hij ook dienstdoen als klein opbergmeubel voor boeken of speelgoed. 

Ferm Living x Quatuor Design, een verhaal van filosofie

Ferm Living heeft als missie mensen te inspireren om leefruimtes te creëren waar ze zich goed voelen, om helemaal zichzelf te kunnen zijn in hun huis of appartement. Dat is ook de filosofie waar wij ons bij Quatuor Design helemaal in kunnen vinden! Zodra we thuis zijn, vieren we het comfort en slow life op dezelfde manier als Ferm Living.

Al meer dan 15 jaar verdeelt Quatuor Design meubelen en decoratie-accessoires van dit heel mooie merk made in Danemark dat door de jaren heen blijft vernieuwen.

fermliving inspi 2