OLTA


 

olta inspi 1

De tijdloze en heel comfortabele zitbank, made in Belgium

De roots van het merk Olta liggen in België, een land waar trends ontstaan die wereldwijd worden opgepikt en waar de passie om te creëren nog altijd in vele domeinen groeit.

Olta laat zich inspireren door de nieuwste trends op wereldvlak die zij heel precies combineert met ambachtelijke traditie. Het resultaat: ultracomfortabele sofa’s met strakke lijnen.

De meubelen worden gekenmerkt door hun heel hoge kwaliteit dankzij de keuze van de juiste Europese materialen. Van het kader in massief hout over de keuze van prachtige stoffen tot het gebruik van speciale veren en schuim, ze geven aan de Olta zitbanken een ongeëvenaard comfort. 

De aankoopgids van de zitbank lezen →

ONZE BESTSELLER VAN OLTA

olta icone

De Horizon is een van onze iconische zitbanken bij Quatuor. Als u van kop tot teen ondersteund wilt zijn, dan is het dit model, voorzien van kussens gevuld met veren en een verstelbare hoofdsteun dat u nodig heeft. Zijn zuivere lijnen geven hem een heel elegante look die past in een chic, klassiek of eerder modern interieur.

Een Belgisch ontwerp dat ons toch doet denken aan het strakke en klassevolle design made in Italy. 

Olta x Quatuor, een verhaal van elegantie

OLTA biedt zitbanken aan met een heel eigentijds design en vervaardigd in hoogwaardige materialen.

De zitbanken zijn moduleerbaar en kunnen worden uitgevoerd in talrijke combinatiemogelijkheden: hoekbank, chaise longue, … Alle modellen van OLTA zijn functioneel en heel comfortabel. Het merk heeft een grote keuze aan bekleding en kleuren.

U kunt ons altijd contacteren of bezoeken in onze showroom in Ukkel voor een offerte op maat. 

Een offerte aanvragen →

olta inspi 2