The Bastard


 

Gros oeuf vert barbecue gros oeuf vert barbecue gros oeuf vert barbecue gros oeuf vert barbecue grand vert.

De design kamado

Met het van oorsprong Nederlandse merk The Bastard geniet u van een ware kookbeleving en gezellig samenzijn rond een uniek outdoor keramisch vuur. The Bastard heeft een kamado concept ontwikkeld, een eeuwenoude Japanse kookmethode, met een design look. Deze oven-barbecue kan worden gebruikt op het terras of in de tuin, in de privésfeer, maar evengoed op professionele evenementen.

The Bastard oven is multifunctioneel, u kunt ermee bakken, grillen, roken en stoven. Dat wordt mogelijk gemaakt dankzij het innoverende en praktische “Multi-level Cooking System”.

Een romantisch dinertje of een grote receptie?
Het polyvalente gamma is heel uitgebreid met kookeenheden voor 2 tot wel 12 personen. Dankzij het handige systeem op wielen kan de barbecue gemakkelijk worden verplaatst.

The Bastard heeft bovendien een waaier aan accessoires en kwalitatieve houtskool voor een heerlijke totaalervaring.

Découvrir toute la collection →

THE BASTARD ICONEN

 

Quatre grands grils The Bastard Urban Large Complete sont alignés devant une porte.

The Bastard wordt uitgevoerd in verschillende maten en afwerkingen met een waaier aan accessoires. Met frame op wielen + bereidingsbladen, Met geïntegreerde poten of alleen in een kookeenheid.

The Bastard Urban vs The Bastard Classic?
Een kwestie van look: De Bastard Classic heeft een glanzende zwarte afwerking terwijl de Urban versie matzwart is.

The Bastard x Quatuor, een verhaal van fijnproevers  

Half oven, half barbecue, met de kamado’s van The Bastard heeft u het beste van 2 werelden. Door de verschillende kookmethodes te combineren, wordt de smaak van de producten nog fijner. Tataki van zalm op de plancha, pizza, gegrilde satés en vlees gegaard op een laag vuur … Alles is mogelijk!

Goed nieuws, u hoeft geen specialist te zijn in het aansteken van een barbecue om te beginnen bakken op The Bastard. In 20 minuten tijd is het bakproces op deze kamado opgestart 😉

Bij Quatuor Design zijn we fan van dit soort outdoor merken waar culinair genieten, functionaliteit en design samengaan!

Bent u net als wij gewonnen voor de producten van The Bastard en wilt u er meer over weten? Neem dan gerust een kijkje in onze catalogus en/of contacteer ons voor een prijsofferte.

Un groupe de personnes assises autour d’une table et faisant des grillades.