WÜNDER


 

Groupe d'amis prenant un verre sur une table de pique-nique en plein air par une journée ensoleillée.

Origineel, inspirerend en Belgisch

Wünder belichaamt de uitmuntendheid van Belgisch design op het gebied van buitenmeubilair, door kwaliteit, duurzaamheid en lokaal vakmanschap te verenigen. Hun creaties onderscheiden zich door een krachtige eenvoud en een fris ontwerp, perfect voor het creëren van onvergetelijke momenten in de buitenlucht. Met een palet dat varieert van natuurlijke en zachte tinten tot originele, levendige kleuren, staat Wünder synoniem voor originaliteit, inspiratie en Belgische authenticiteit.

De producten, visueel licht en gemakkelijk herkenbaar, zijn het resultaat van innovatief design en 100% Belgische fabricage, die elegantie en tijdloosheid uitdragen. Dankzij het gebruik van duurzame materialen en hun aandacht voor detail, verfraaien ze uw buitenleefruimtes, waarbij ze hun overtuiging bevestigen dat Belgisch meubilair, lokaal geproduceerd met hoogwaardige materialen, uw dagelijks leven zal verrijken met trots en langdurig geluk.

Wünder zet zich in voor duurzame en lokale productie, in samenwerking met de beste ambachtslieden om hoogwaardige grondstoffen om te zetten in unieke stukken. Hun aanpak is pragmatisch, open-minded en inspirerend, met alle ontwerpen gemaakt intern of in samenwerking met gerenommeerde Belgische designers. Bij Wünder ontmoet uw inspiratie onze passie voor design. Durf met ons te dromen, en laat ons uw buitenruimte sublimeren.

DE WÜNDER ICONEN

Une table de pique-nique en bois avec des bancs attachés sur de l'herbe sèche, avec des arbres en arrière-plan.

Ontdek The Table van Wünder: de ultieme definitie van elegantie en functionaliteit in de wereld van buitenmeubilair. Ontworpen om comfortabel plaats te bieden aan 8 tot 12 personen, belichaamt The Table verfijnd design en stabiliteit. De strakke lijnen en sierlijke buizen geven het een zachte en uitnodigende uitstraling, belovend om uw gezellige momenten vele jaren te verfraaien.

Un foyer extérieur moderne avec un feu flamboyant, entouré de verdure.

Ontdek The Ring van Wünder, de vuurkorf die gastvrijheid en warmte uitstraalt. Dit designjuweel combineert robuustheid met de natuurlijke en rauwe schoonheid van vuur. Het unieke ontwerp, met een ronde vorm en openingen tussen de lamellen, optimaliseert de zuurstoftoevoer, versterkt de vlammen terwijl de rook tot een minimum wordt beperkt voor een verbeterde en moeiteloze kampvuurervaring.

Table de pique-nique extérieure en bois avec bancs attachés sur une terrasse dans un jardin paysager.

The Circle van Wünder, waar de ronde vorm eenheid en gezelligheid symboliseert. Ontworpen om 8 tot 10 personen te ontvangen, brengt deze tafel niet alleen gasten samen; het creëert een ruimte waar elegantie en nabijheid harmonieus samenleven. Het is voorbestemd om de plaats te worden van uw mooiste gedeelde herinneringen, voor lange tijd. The Circle onderscheidt zich door zijn robuustheid en verfijnde esthetiek.

Wünder x Quatuor Design, een verhaal van eenvoud

Ontdek de perfecte synergie tussen Quatuor Design en Wünder, een samenwerking die de uitmuntendheid van Belgisch design viert. Quatuor Design, bekend om zijn zorgvuldige selectie van hoogwaardig meubilair, werkt met trots samen met Wünder om zijn klanten unieke creaties te bieden die duurzaamheid, betrouwbaarheid en een verfijnde esthetiek belichamen. Deze verbintenis is gebaseerd op een gedeelde filosofie en waarden die gericht zijn op duurzame innovatie en lokaal vakmanschap. Wünder, met zijn toewijding aan kwaliteit en duurzaam design, vult het aanbod van Quatuor Design perfect aan, met producten die niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar ook blijk geven van milieubewustzijn. Samen vertegenwoordigen Wünder en Quatuor Design het beste van Belgisch design, brengend elegantie, functionaliteit en duurzaamheid in zowel buiten- als binnenleefruimtes.

Un seul banc moderne se dresse sur de l’herbe sèche sur fond de buissons.