MOBITEC


 

mobitec inspi 1

Belgisch kwaliteitsdesign

Het verhaal van Mobitec begint met enkele gelijkgestemden die elkaar vinden in dezelfde passie, rond hetzelfde idee: hoogkwalitatieve stoelen en tafels maken die hyperpersonaliseerbaar zijn.

Vandaag zijn de meubels van Mobitec te vinden in de huiskamers van designliefhebbers en in kantoren over heel Europa!

Mobitec kiest zijn grondstoffen met de grootste zorg voor wat de kwaliteit en de impact op het milieu betreft. Al het hout wordt op die manier aangekocht in Europa en is afkomstig van duurzaam beheerde bossen. In dezelfde optiek worden enkel lijmen en vernissen zonder oplosmiddelen gebruikt.

Extra informatie over duurzaamheid →

ONZE MOBITEC SELECTIE

mobitec icone 1

Mood is een veelzijdige stoelencollectie om te personaliseren naargelang uw stijl.

Speel met de opties om uw meubel te creëren: een houten of metalen onderstel, stoelen met of zonder armleuningen, uniform of tweekleurig, vast of roterend, bekleding in stof of (kunst)leer… Er zijn duizend-en-een combinaties mogelijk.

mobitec icone 2

De tafelcollectie Eclipse onthult bogen en afgeronde lijnen en wordt uitgevoerd met een onderstel dat hout en metaal combineert.

Het blad is beschikbaar in massief hout of multiplex voorzien van een origineel en elegant fineer, verkrijgbaar in 3 varianten: mozaïek, ‘rough cut’ of vintage.

mobitec icone 3

Bolero is het compacte gamma van kleine fauteuils en poefs met dynamische lijnen. Waar u ze ook zet, ze komen overal tot hun recht. Dankzij de hoogte van de fauteuil kunt u er gemakkelijk onder poetsen.

Het houten onderstel wordt gewoonlijk in beuk voorgesteld, maar is ook beschikbaar in eik of notelaar en zelfs in metaal. Voor de bekleding zijn er tal van opties.

Mobitec x Quatuor, een verhaal van personalisatie

Mobitec onderscheidt zich met stoelen en tafels die hyperpersonaliseerbaar zijn, die u kunt afstemmen op uw interieur, uw stijl en uw persoonlijkheid. De keuzevrijheid is essentieel voor Quatuor. De inrichting van uw leefruimte op een unieke manier kunnen personaliseren, is de basis om zich thuis goed te voelen!

Van het design over de selectie van grondstoffen, tot de productie en levering, het team van Mobitec staat zelf in voor elke stap van het proces. Op die manier kunnen zij de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden. Kwaliteitsdesign dat toegankelijk is, wat kan men meer verlangen?

mobitec inspi 2