QUATUOR DESIGN


Une terrasse en bois comprenant une table et des chaises.

Zoals de 4 pijlers van het design

Kleur, vorm, materiaal en functie zijn de 4 componenten van het design van een decoratievoorwerp of een meubel. 

Het is ons vak bij Quatuor Design om samen met u na te denken over de keuze van elk van die details en ze harmonieus samen te brengen in een groter geheel dat zinvol is in uw interieur. 

Van een ultracomfortabele SITS hoekbank tot eigentijds tafelvaatwerk van SERAX, over massief houten meubels van ETHNICRAFT en verlichting van FATBOY, maar ook de collecties van FERMOB buitenmeubilair... Wat u ook zoekt om uw leefruimtes in te richten en te verfraaien, u vindt het bij Quatuor Design.

Het Manifest van Quatuor lezen →

Design your home since 2004

Het verhaal van Quatuor begint in 2004, met de online verkoop van designmeubelen in een tijdperk waar weinig andere retailers dit aandurfden. Het concept sloeg aan en werd een succes. 

Vandaag is Quatuor Design een erkend merk voor decoratie en hedendaags meubilair, met 1 online en 2 fysieke winkels.

Al meer dan 15 jaar, plooit Quatuor Design zich in 4 om u de mooiste designvoorwerpen en designmeubelen aan te bieden, zodat de inrichting van uw woning een bron van plezier en inspiratie vormt in uw dagelijks leven!

Meer info over showroom Antwerp →
Meer info over showroom Ukkel →

À propos d'un arbre au bord d'une piscine.

The Quatuor Design "touch"


ICONISCHE DESIGNS

Met meer dan 50 grote Europese designmerken, kan Quatuor Design een uitgebreid gamma van hedendaags meubilair en decoratievoorwerpen aanbieden om uw leefruimtes zowel binnen als buiten in te richten naar uw wensen en behoeften. Dankzij de jarenlang opgebouwde expertise, vindt ons team voor u de mooiste designmeubelen en decoratievoorwerpen, die met zorg werden geselecteerd bij de meest iconische merken.

Onze merken ontdekken→


2 SHOWROOMS + 1 E-SHOP

Omdat u het beste van 2 werelden verdient, wordt u door ons team hartelijk ontvangen in onze twee inspirerende showrooms, in Brussel en Antwerpen. De nieuwste trends op het vlak van decoratie worden er voorgesteld naast heel wat ideeën voor interieurinrichting. Zelfs van achter het computerscherm adviseert en begeleidt ons team u bij uw keuzes in onze e-shop via een online chat.

In de e-shop rondkijken →


ADVIES VAN DESIGNLIEFHEBBERS

Advies van Quatuor Design, dat is altijd gratis! Een klein of groot inrichting- of decoratieproject voor uw interieur, wij zijn er om richting te geven aan uw keuzes, u te helpen uw project te concretiseren en u originele ideeën aan te reiken voor een harmonieuze inrichting van uw appartement, huis of professionele ruimte. Onze doelstelling: u het type designmeubilair en decoratievoorwerp voor te stellen dat is afgestemd op uw stijl en budget.

Quatuor Team ontmoeten →


SERVICE VERZEKERD

Wij beschikken over voldoende voorraad om u kwaliteitsmeubilair van grote designmerken te kunnen aanbieden aan competitieve prijzen en binnen een redelijke termijn. U hebt keuze te over om uw interieur in te richten en met decoratie te verfraaien naar uw smaak en voorkeur! Bovendien, leveren wij gratis en zo snel mogelijk zonder bijkomende kosten voor de montage. Wij betalen u terug mocht u van gedachten veranderen.

Meer info →