HAY


 

hay inspi 1

Een herinterpretatie van het Scandinavisch design

Hay koos voor het beste van twee werelden door zich te inspireren op het design uit de jaren 50 en 60, en er de nieuwe ideeën en kennis van jong talent en gevestigde kunstenaars en designers in te verwerken.

De mix van deze trends levert door de Deense stijl gekenmerkte collecties op, die zich gemakkelijk aanpassen aan een hedendaagse context en waarvan HAY een van de meest geliefde merken is geworden door de combinatie van technologie en innovatie.

Het gamma omvat sofa’s, tafels, stoelen, barkrukken en verlichting. Hay biedt ook een collectie tapijten aan en woonaccessoires (kussens) die de selectie meubelen met Scandinavische stijl aanvullen, alsook voorwerpen voor dagelijks gebruik met een verfijnde vormgeving die perfect passen in uw interieur.

Door te kiezen voor het design van Scandinavische meubelen met strakke stijl en vervaardigd met ecologische materialen, zoals hout en recycleerbaar polypropyleen, heeft Hay de kaart getrokken van toegankelijk kwaliteitsdesign.

Heel de collectie ontdekken →

DE HAY ICONEN

hay icone 1

Deze gevestigde waarde hoeven we niet meer voor te stellen, de stoel About A Chair 22 geniet nog altijd een ongekend succes! De harde kuip biedt een uitstekend comfort en heeft een zacht en uniform silhouet. Het houten onderstel geeft hem een klassieke en tijdloze look en zorgt voor meer stabiliteit en een langere levensduur. De stoel kan worden gecustomiseerd naar wens: kleur, stof, leer, met of zonder zitkussen, enz.

hay icone 2

Een combinatie van strak design en optimaal comfort, dat is de Mags zitbank (en zijn kleine broer de soft Mags). Een Hay klassieker met zijn kenmerkende lage zitdiepte die van hem een elegante salonbank maakt. Met zijn ruim assortiment moduleerbare elementen en verschillende soorten vulmateriaal, voorzien van armleuningen of niet, biedt hij talrijke mogelijkheden om hem te personaliseren.

hay icone 3

Palissade is een collectie buitenmeubilair van HAY in gepoedercoat of gegalvaniseerd staal. Met zijn kleur en vorm ontworpen om zich te integreren in een natuurlijk of stedelijk kader, is Palissade bedoeld om over lange termijn te worden gebruikt. De collectie is aangepast aan een breed scala van omgevingen: cafés, restaurants, tuinen, terrassen en balkons.

Hay x Quatuor Design, een verhaal van originaliteit

Het is overduidelijk, de hoeksteen van dit merk is samenwerking. Het merk engageert zich om jonge designers te steunen door te werken met de grootste ontwerpers. En die geest van samenwerking bevalt ons bij Quatuor Design!

Altijd weer origineel en vernieuwend in hun aanpak, verenigt HAY ergonomie en design. Doorheen de jaren hebben wij een grondige technische en esthetische kennis verworven van deze producten. 

Un canapé vert dans un salon avec une table basse.