SERAX


 

Un ensemble d'assiettes colorées avec un visage dessus.

Vakmanschap en design made in Belgium

Serax is een Belgisch familiebedrijf dat eind jaren 80 werd opgericht en is gevestigd in Antwerpen. Van een kleine handelszaak in een garage groeide het merk uit tot de multinational die het van vandaag is. Al die tijd is het merk zijn DNA gebaseerd op design en vakmanschap trouw gebleven.

Elke collectie wordt gemaakt in nauwe samenwerking met gepassioneerde designers van over heel de wereld. Het merk Serax getuigt van een grote verscheidenheid door verschillende stijlen in de kijker te zetten aan de hand van collecties die uniek zijn in hun genre, origineel door hun vormen en materialen met als leidraad het uiten van schoonheid om leefruimtes te creëren die gelukkig maken.

Serax is vooral bekend voor zijn tafelgerei en kleine decoratie, maar ontwerpt en vervaardigt ook heel mooie verlichtingselementen en originele meubels, voor zowel binnen als buiten.

Heel de collectie ontdekken

Serax x Quatuor Design, een briljant verhaal

Serax viert de designers door hun werk en eigenheid op de voorgrond te plaatsen. De ontwerpen ademen originaliteit en zijn stuk voor stuk uniek.

Nu eens sober en minimalistisch, dan weer heel kleurrijk, Serax verrast met elke nieuwe collectie. Keer op keer is het een feest voor het Quatuor Design team om mooie lampen of de nieuwste serviescollectie een plaats te geven in de showroom!

Van bij het begin maakt Serax deel uit van ons aanbod en blijft het evolueren om uw huis en tuin te verfraaien met oog voor esthetiek en authenticiteit.

Voor meer informatie of een prijsofferte, kunt u ons hier contacteren.

Une lampe de table avec un abat-jour blanc et un livre à côté.