RUIMTE VOOR ADVIES


Un homme est assis par terre dans un bureau entouré de nombreux tableaux du Conseil accrochés au mur.

Veel meer dan een gewone blog

Hulp nodig of gebrek aan inspiratie? Kleuren harmonieus combineren of een slimme stoffenkeuze maken? Alles weten over hoe uw mooie designmeubelen te onderhouden?

Het is in deze ruimte voor ‘online’ advies die voortdurend evolueert, dat u tips en tricks kunt ontdekken om een expert te worden op het vlak van decoratie en u op uw gemak te voelen bij het inrichten van uw woning.

Op de blog rondkijken →

Work in progress

Bij Quatuor Design lopen we al jarenlang over van de ideeën, maar de concrete stap om een ruimte te ontwikkelen waar we onze passie voor designmeubilair met u kunnen delen, is een heel nieuw avontuur!

Work in Progress... Elke week, vindt u in deze ruimte een artikel met decoratieadvies of een praktische aankoopgids, naast een album met harmonieuze en inspirerende beelden.

Goed om weten: u kunt er ook tips vinden om uw mooi meubilair met zorg te onderhouden. 

U kunt met uw verzoeken altijd terecht bij info@quatuordesign.be. Zij zal met plezier een artikel op maat voor u samenstellen in lijn met uw twijfels en vragen!

Conseils : Un buffet en bois avec un vase dessus constitue un ajout élégant et fonctionnel à tout espace de vie. La beauté naturelle du bois apporte chaleur et élégance, tandis que le vase ajoute une