Interieurmeubelen

Richt uw huis of appartement in met uniek meubilair dat bij u past! In de rubriek meubilair ontdekt u onze selectie designmeubelen om uw leefruimtes binnen in te richten.

Beschikbaarheid
Merk0
Prijs
50,00
9.000,00
Kamers in huis0

Quatuor binnenmeubilair

Meubilair moet bedacht zijn om te beantwoorden aan uw dagelijkse behoeften. Het moet niet alleen esthetisch zijn, maar ook praktisch. Het heeft immers een belangrijke rol in het leven in huis en de organisatie ervan. Bij Quatuor bieden we kwalitatief hedendaags designmeubilair aan voor het interieur dat met zorg wordt geselecteerd. Ons meubelaanbod omvat verschillende stijlen (klassiek, Scandinavisch, retro, industrieel, enz.) en wordt vervaardigd in een uitgebreid palet van materialen (massief hout, fineer, metaal, gelakt mdf, glas, keramiek, enz.). Er is voor elk wat wils en voor elk budget!

Online of in onze showrooms, stellen we de meest iconische merken voor van designmeubilair en designdecoratie. Concretiseer samen met Quatuor uw ideeën voor de inrichting van uw woning met unieke meubelen. 

Hulp nodig? U kunt ons altijd contacteren. Wij adviseren en begeleiden u bij uw zoektocht om uw mooie interieurprojecten te realiseren.

Ik wil het team contacteren →

Decoratieadvies en aankoopgids op onze blog