FERMOB


 

fermob inspi 1

Ecologisch ontwerp en passie voor kleur

Van de natuur houden, haar beschermen, erin leven en haar respecteren… Dat is het motto van Fermob, waarvan de hoofdactiviteit gericht is op de inrichting van de buitenleefruimte. Het is dus heel natuurlijk dat het Franse merk duurzame ontwikkeling en respect voor het milieu heeft verankerd in haar cultuur, maar vooral in haar fabricageproces.

Fermob specialiseert zich immers in het design en de productie van tuinmeubelen in aluminium en staal. Op die manier garandeert Fermob dat zijn producten recycleerbaar zijn, maar vooral gerecycleerd!

Dit merk zet de traditionele outdoor kleurpaletten op zijn kop. Een veelheid aan kleuren en al de levensvreugde die ermee gepaard gaat, doen onze tuinen, balkons, hofjes en terrassen leven.

Naast het buitenmeubilair, biedt Fermob ook een gamma buitenverlichting aan en een collectie kussens en plaids met verschillende kleuren en motieven. Zij zorgen voor de finishing touch van uw stijlvolle buitendecoratie. 

Heel de collectie ontdekken →

DE FERMOB ICONEN

fermob icone 1

Wat een charme heeft de authentieke Bistro stoel! Het is ook dit historische Fermob icoon, ontworpen in onze ateliers, dat u terugvindt op Times Square, in Bryant Park, in guinguettes en ook in de tuin van uw buren.

fermob icone 2

Het Luxembourg gamma, oorspronkelijk gemaakt voor het Parijse stadspark met dezelfde naam, is op vandaag gerust legendarisch te noemen. Een prachtige lichte collectie in aluminium, die levensvreugde en gezelligheid uitstraalt. 

fermob icone 3

Deze collectie heeft haar naam dubbel en dwars verdiend, zij straalt een en al levensvreugde uit, zowel op het terras als in de tuin, of zelfs binnen. Het Bellevie gamma biedt uitgebreide keuzemogelijkheden, waarbij het lage salon perfect aansluit op de eettafelcombinaties.

Fermob x Quatuor design, een kleurrijk verhaal

Naast de ecologisch verantwoorde waarden en de kwaliteit van de producten, is het de manier waarop Fermob zich onderscheidt door het gebruik van kleur die ons heeft overtuigd. Jaar na jaar brengt het merk niet alleen nieuwe modellen op de markt, maar breidt het ook zijn kleurengamma uit.

Voor Quatuor Design is het een plezier om zijn klanten elk voorjaar een groter kleurenpalet te laten ontdekken. Is het niet geweldig om onze buitenruimtes een uniek karakter te geven met gepersonaliseerde kleurencombinaties? Monochroom, contrasterend, toon-op-toon, ... Stel samen naar uw smaak!

Dankzij een sterk partnership met Fermob, hebben wij een seizoensgebonden showroom geopend, enkel en alleen gewijd aan het merk. Wij beschikken over een grote voorraad van de bestsellermodellen.

fermob inspi 2

Fermob producten

Naar de hele collectie