CARAVANE


 

Reizen en ontmoeten

Het merk Caravane is ontstaan uit een Franse familiegeschiedenis waarin reisverhalen worden gedeeld die gekenmerkt zijn door unieke ontmoetingen. Caravane slaat een brug tussen verschillende werelden, en brengt tradities mee naar huis, zodat u ze thuis kunt uitnodigen. De weg die we volgen, is de leidraad zelf: elke collectie wordt erdoor geïnspireerd, de vaste waarden van Caravane, net zoals de creatieve capsules en andere pareltjes uit de vier windrichtingen.

Elk meubel en decoratievoorwerp van het merk ademt voorouderlijke knowhow uit en het werken met natuurlijke materialen.  

Van huishoudlinnen tot zitbanken, over vaatwerk en verlichting, elk element is een uitnodiging voor een denkbeeldige reis.

Heel de collectie ontdekken →

Caravane x Quatuor, een nieuw avontuur

 
Caravane is onze nieuwkomer bij Quatuor. Heel veel belovend, want alleen al een kijkje in de catalogus doet ons wegdromen! En reizen, daar houden wij van bij Quatuor. U toch ook?
 

Aan de hand van tijdloze collecties, voert Caravane ons van het Middellandse Zeegebied naar Centraal Afrika, van het Engelse platteland tot de route naar Indië. Het gamma stoffen, prints en kleurenpalet doen ons reizen van thuis uit. 

Om andere stukjes van de wereld te ontdekken vanuit uw salon, kamer of keuken of om uw vakantiehuis onder de zon van decoratie te voorzien, is het universum van Caravane de juiste keuze.